PILISSZÁNTÓ és ZIRIBÁR

túra és előadás

 

A pilisi királyi központ talán legfontosabb energetikai pontja a Ziribár hegy. Energetikája nyolc ismert „Ley” vonal kereszteződése, és a Nap földi portálja is egyben. Pilisszántó fekvése okán, már évezredek óta él a tanítás, hogy innét látható a Napatyánk és Babbamária (Szíriusz) kettős felkelése a déli égbolton.

 

 

A hegy neve, sumér név. Magyarul: Szent, Szív, Vár. A sumérok legalább ezer esztendővel később használták írásukban, szavaikban az eredeti, Kárpát-medencei kultúra nyelvét. Tehát a Ziribár hegy korábbi névjelölést és csillagászati tudást jelöl!

 

 

Amint a képen is látható, a három égitest ábrázolásával a Nap, a Hold és a Szíriusz (Babbamária) ismerete az akkori tudást tükrözi. A fekvő "sarló", nem a Hold, hanem a Babbamária ábrázolása! Ez a harmadik jelképi ábrázolás van a Szent Koronánkon is. Tehát Pilisszántó múltjában ismerték ezt a csillagászati tudást! Ha nem hiszed, nézd meg Pilisszántó címerét:

 

 

A gyalogos túrán felmegyünk a Ziribár hegyre, majd délután vissza Pilisszántóra, és ott előadás keretében beszélek Pilisszántóról, és Nimród királyunk itteni szerepéről.

Egész napos gyalogos túra, kb. 10-12 km. Ajánlok kényelmes cipőt, ivóvizet, élelmet, esőköpenyt a nyitott lélek mellé.

Találkozás Pilisszántón, május 20-án, 09.00-kor.

A regisztráció visszaigazolásakor megadom a találkozás pontos helyszínét.

 

 

 

 

Túravezető: Nagy Gábor

Magyar Szent Korona Szeretet Szolgálat

Időpont: 2017. május 20. szombat

Indulás: Pilisszántó, 09.00 órakor

A túra részvételi díja: 2500 Ft.

Aki a helyszínen vásárol legalább egy könyvet (CD), annak a túra részvétele ingyenes.

Könyvek: lásd a honlapon

Jelentkezés, információ:

www.feny-ter-kep.hu

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Előzetes regisztráció szükséges.

 

 

 

 

 

HÚSVÉTI  KERESZTÚT

túra és előadás

 

A kereszténység alapkövének számít, Jézus Urunk kereszthalálát követő feltámadása.  A húsvéti keresztút során, a golgota stációit követve, személyesen is végigjárjuk ezt az utat. A magyar üdvtörténelem pedig pont azt mutatja, hogy a nemzet is bejárta a Jézusi keresztutat. A stációknál külön bemutatjuk a nemzet és a Magyar Szent Korona történelmi pillanatait, amelyek megegyeznek a Jézusi keresztút stációival.

 

                                

 

 

Túravezető: Nagy Gábor

Magyar Szent Korona Szeretet Szolgálat

Időpont: 2017. április 16. húsvét vasárnap

Indulás: Bakonybél, Szent Gellért tér. 11.30 órakor

Aki a helyszínen vásárol legalább egy könyvet (CD), annak a túra részvétele ingyenes

Könyvek: lásd a honlapon

Jelentkezés, információ:

www.feny-ter-kep.hu

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

 

 

SZAKRÁLIS  TÚRA  NAGYVÁZSONYBAN 

 

A Bakony déli régiójában található Nagyvázsony. Rejtőzködő a hely energiarendszere. Leginkább az itt eredő forrásai jelentik a legnagyobb titkot. Nem csak a víz mennyisége, hanem a minősége is védetté, értékessé tette a múltban. A túra során végigjárjuk a hét energiahelyet, kezdve az Eger-víz tótól, a Kinizsi váron át a Szent Mihály kolostorromokon, a Szent  Ilona templomromon egészen a Tálodi pálos kolostor romjaihoz.

Nagyvázsonyban találkozás a Rákóczi utcai nagy parkolóban 10.00-kor. 

 

                                

 

 

                                

 

    

 

Túravezető: Nagy Gábor

Magyar Szent Korona Szeretet Szolgálat

Időpont: 2017. október 08. vasárnap

Indulás: Nagyvázsony, Rákóczi u. parkoló. 10.00 órakor

A túra részvételi díja: 2.500 Ft + 1.000 Ft belépő a várba

Előzetes regisztráció szükséges: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Az időjárás már hűvös, ezért réteges öltözést, vízhatlan ruhát, kényelmes túracipőt és nyitott lelkületet hozzanak magukkal.

Információ:

www.feny-ter-kep.hu

 

 

 

 

 

 

A Bakony és a Kárpát-medence gyalogos felfedezése számomra egy örökké tartó és szeretetteljes zarándoklat (peregrinatio religiosa).

Ismerem a régi hitet, hogy a természetfeletti erők bizonyos helyeken kimondottan kifejtik erejüket. Szerintem nincsenek már természetfeletti erők, minden erő természetes. Főleg azok, amelyekkel a még érintetlen természetben találkozunk.